Tompouce Cheesecake

Oké tompouce is lekker, maar hoe eet je dat? Vanaf nu heb je dat probleem niet meer, want deze Cheesecake Tompouce is de een revolutie! Een no-bake taart die je gemakkelijk kunt eten zonder te knoeien 😌 Check het recept voor deze overheerlijke Tompouce Cheesecake.

4 van 1 review

Ingrediënten

Porties Wijzigen
VOOR BODEM:
200 gram speculaaskoekjes
80 gram ongezouten boter
VOOR CHEESECAKE VULLING:
350 ml verse slagroom
75 gram poedersuiker
300 gram roomkaas
100 gram banketbakkersroom mix
1 zakje vanillesuiker
VOOR GANACHE:
200 gram witte chocolade
100 ml verse slagroom
0.125 tl rode kleurstof

Bereidingswijze

1.

Maal als eerst de speculaaskoekjes fijn. Doe ze daarna in een kom en voeg gesmolten boter toe. Roer het, en lepel het in een bakvorm. Druk het plat en laat het 10 minuten invriezen.
Done
2.

Klop ondertussen verse slagroom met poedersuiker en verplaats het in een kom. Voeg roomkaas, banketbakkersroom mix, en vanillesuiker toe. Mix het, en gooi de cheesecake vulling op de speculaas bodem. Strijk glad met een spatel en laat het weer 10 minuten invriezen.
Done
3.

Giet vervolgens verse slagroom in een pan, laat het even koken en giet het daarna in een kom met witte chocolade. Voeg een beetje rode kleurstof toe en roer het goed door. Doe de ganache op de vulling en laat het als laatst 4 uur opstijven in de koelkast. Eet smakelijk!
Done

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.