Tuna Garlic Bread

De Tiktok Garlic Bread was een groot succes! Maar de Tuna Garlic Bread is de perfecte upgrade, want dit knoflookbrood met tonijn heeft van ons een gouden 10 heeft gekregen. Dit is het eerste recept met zo’n hoge beoordeling! Check het recept voor deze overheerlijke Tuna Garlic Bread.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
1 grote ciabatta
2 bollen knoflook
100 gram ongezouten boter
20 gram parmezaanse kaas
60 gram mozzarella
1 handje peterselie
1 el olijfolie
2 tl Italiaanse kruiden
1 snufje peper
1 snufje zeezout
VOOR TONIJNMENGSEL:
290 gram tonijn 2 blikjes
4 el mayonaise
0.5 el mosterd
0.25 rode paprika
0.5 el citroen
1 tl dille
2 tl zout

Bereidingswijze

1.

Pak 2 bollen knoflook en snijd van beide het topje ervan af. Doe ze op een folie, giet er vervolgens olijfolie overheen en bestrooi het met grof zout.
Done
2.

Leg daarna bakpapier erbovenop, vouw de folie dicht en doe ze voor 45 minuten op 200 graden in de oven.
Done
3.

Maak ondertussen het tonijnmengsel met tonijn, rode paprika, dille, mayonaise, mosterd, citroen en zout. Meng het goed door elkaar en zet het in de koelkast.
Done
4.

Snijd daarna het ciabatta brood in tweeën, we gaan ze allebei gebruiken. Haal de knoflook uit de oven en laat het 10 minuten rusten.
Done
5.

Pak vervolgens nog een kom en voeg boter, de knoflookbollen, parmezaanse kaas, Italiaanse kruiden, zwarte peper en peterselie toe. Meng het goed door elkaar en besmeer dit op de ciabatta's.
Done
6.

Doe het daarna als eerst voor 10 minuten op 180 graden in de oven, haal het eruit en voeg het tonijnmengsel toe. Gebruik hierbij je handen. Voeg ook mozzarella toe en doe het nog een keer in de oven voor 10 tot 12 minuten op 180 graden. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *