Tuna Melt Bom

Deze bom heb je nooit eerder gezien! Dit heerlijke bijgerecht zit vol met tuna melt mengsel in een plakje bladerdeeg, en het is maar 20 minuten werk! Ideaal voor een hapjesavond! Check het recept voor deze overheerlijke Tuna Melt Bom.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
6 plakjes bladerdeeg
170 gram tonijn in water
4 el mayonaise
1 el mosterd
1 el verse bieslook
120 gram geraspte mozzarella
1 medium ei
1 tl zout

Bereidingswijze

1.

Pak een kom en voeg tonijn, mozzarella, bieslook, mayonaise, mosterd en zout toe. Meng alles goed door elkaar en zet het apart.
Done
2.

Pak daarna een plakje bladerdeeg en lepel 1.5 eetlepel van het mengsel. Vouw vervolgens de zijkanten op elkaar, geef het een ronde vorm en besmeer ze met ei.
Done
3.

Doe ze als laatst voor 12 minuten op 220 graden in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *