Tuna Melt - Mijn smaak

Tuna Melt

Deze Tuna Melt is misschien het perfecte broodje voor lunch. De tonijn in combinatie met de saus geeft een heerlijke smaak. De kaas erop maakt het helemaal af. Deze Amerikaanse klassieker is één van mijn favoriete broodjes! Lees het recept of zie de video voor het uitgebreide recept. Eet smakelijk!

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
1 ciabatta
60 gram tonijn 1 blik
2 el mayonaise
0.25 rode paprika 1/4
0.25 citroensap 1/4
0.5 tl mosterd
40 gram geraspte mozzarella
3 snoep tomaten
2 el olijfolie
0.25 tl oregano 1/4
0.25 ui 1/4
1 snufje zout snufje zout
1 snufje peper

Bereidingswijze

1.

Snijd de ciabatta en besmeer de binnenkanten met olijfolie. Doe het broodje voor 5 min in de oven op 180°C.
Done
2.

Pak ondertussen een kom en voeg tonijn, mayonaise, ui, rode paprika, citroensap, peper, zout en mosterd toe. Mix de ingrediënten goed door elkaar. Haal de ciabatta uit de oven en besmeer het mengsel hierop. Strooi nog mozzarella en voeg de snoeptomaten toe.
Done
3.

Besmeer de bovenkant van het brood met olijfolie en strooi genoeg oregano hierop. Doe de ciabatta weer in de oven voor 10 min op 180 graden. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *