Turkish Garlic Bread

Dit is de Turkse versie van de welbekende Garlic Bread. Turks brood vol met knoflook, kaşar kaas en tomatenpuree! Deze combinatie mag je niet missen. Check het recept voor deze overheerlijke Turkish Garlic Bread.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
1 mini Turks brood
2 el ongezouten boter
1 handje verse peterselie
30 gram kaşar kaas of mozzarella
0.5 el tomatenpuree
2 teentjes knoflook
1 tl chilivlokken
1 snufje peper
1 snufje zout
VOOR YOGHURTSAUS:
1 el Turkse yoghurt
0.5 el citroensap
0.5 tl gedroogde dille
0.5 tl gedroogde munt
0.5 tl chilivlokken
1 snufje peper
1 snufje zout

Bereidingswijze

1.

Snijd als eerst het turkse brood in tweeën en zet het opzij. Maak daarna de knoflookboter met boter, knoflook, tomatenpuree, peterselie, kasar kaas of mozzarella en de kruiden.
Done
2.

Meng alles goed door elkaar en besmeer het op het brood. Bak het voor 7 minuten op 180 graden, strooi er meer kaas eroverheen en bak het weer in de oven.
Done
3.

Maak als laatst de yoghurtsaus met Turkse yoghurt, citroensap, gedroogde dille, gedroogde munt, chilivlokken, peper en zout. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *