Uienkruier Baguette

De Uienkruier Baguette combineert de rijke smaken van gekruide ui en gesmolten mozzarella in een knapperige baguette besmeerd met kruidenboter. Het is een veelzijdig gerecht dat je kunt serveren als lunch, snack of zelfs als een eenvoudig diner. Deze baguette is ook perfect te combineren met een warme kom soep.

 

BEKIJK HIER DE VIDEO!

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
2 kruidenboter baguette
50 gram geraspte mozzarella
2 medium uien
2 teentjes knoflook
1 el roomboter
1 tl mosterd
2 el crème fraîche
0.5 el honing
1 klein ui
1 tl oregano
1 tl paprikapoeder
0.5 tl cayennepeper optioneel
1 snufje peper
1 snufje zout

Bereidingswijze

1.

Smelt eerst de boter in een pan en voeg de in julienne gesneden uien, knoflook, kruiden en zout toe. Fruit dit ongeveer 10 minuten op laag vuur en laat het daarna afkoelen.
Ingrediënten: 2 medium uien 2 teentjes knoflook 1 el roomboter kruiden: 1 tl oregano 1 tl paprikapoeder 1/2 tl cayennepeper (optioneel) Snufje peper Snufje zout
Done
2.

Voeg vervolgens de crème fraîche, honing en mosterd toe. Meng alles goed door elkaar en vul de kruidenboter-baguette met het uienmengsel (je kunt de vulling diagonaal of horizontaal toevoegen). *Verwarm de kruidenboter-baguette eerst 5 minuten in de oven op 180 graden; zo kun je hem makkelijker snijden
Ingrediënten: 1 tl mosterd 2 el crème fraîche 1/2 el honing
Done
3.

Bestrooi het met geraspte mozzarella, bestrijk de zijkanten met geklutst ei en bak de baguette tenslotte 10 minuten op 180 graden in de oven. Eet smakelijk!
Ingrediënten: 50g mozzarella 1 klein ei
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *