Uienkruier

Verwen jezelf met deze heerlijke uienkruier! We gebruiken voor dit recept geen zelfgemaakt deeg, maar ciabatta brood als basis. De Uienkruier is een perfecte optie voor een smaakvolle lunch of een stevig ontbijt.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
0.5 ciabatta brood afbakbrood
125 gram jong belegen kaas
2 medium uien
2 teentjes knoflook
2 el ongezouten boter
1 tl Franse mosterd
2 el crème fraîche
0.5 el honing
1 tl orrgano
1 tl paprikapoeder
0.5 tl cayennepeper
1 snufje peper
1 tl zout

Bereidingswijze

1.

Smelt als eerst boter in een pan en voeg de in julienne gesneden uien en de knoflook toe. Fruit het ongeveer 15 minuten op laag vuur en verplaats het daarna in een kom.
Ingrediënten: 2 medium uien 2 teentjes knoflook, 2 el ongezouten boter
Done
2.

Voeg vervolgens crème fraiche, mosterd en honing toe en breng het op smaak met peper, zout, oregano, paprikapoeder en cayennepeper. Meng alles door elkaar en zet het opzij.
Ingrediënten: 1 tl Franse mosterd 2 el crème fraîche 1/2 el honing 1 tl oregano 1 tl paprikapoeder 1/2 tl cayennepeper Snufje peper 1 tl zout
Done
3.

Snijd daarna het ciabatta brood in tweeen en lepel het uienmengsel hierop. Strooi jong belegen kaas eroverheen en bak het 15 minuten op 180 graden in de oven. Eet smakelijk!
Ingrediënten: 1/2 Ciabatta brood 125g jong belegen kaas
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *