Vegan Katsu Curry

Deze Vegan Katsu Curry met aubergine is een gamechanger! Een complete maaltijd zonder vlees was nooit zo lekker! Check het recept voor deze overheerlijke Vegan Katsu Curry.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
1 medium aubergine
75 gram panko of paneermeel
VOOR BESLAG
50 gram bloem
85 ml water
1 snufje peper
1 snufje zout
VOOR CURRYSAUS
2 el zonnebloemolie
0.5 medium ui
1medium wortel
2 teentjes knoflook
250 ml kokosmelk
2 tl kerriepoeder
1 tl suiker
1 tl zout

Bereidingswijze

1.

Pak een pan en voeg zonnebloemolie, ui en knoflook toe. Fruit dit voor een paar minuten en voeg daarna wortel toe. Bak dit ook voor een paar minuten, giet vervolgens koksmelk en voeg kerriekruiden, zout en suiker toe.
Done
2.

Kook dit voor 5 minuten en mix het daarna in de blender. Giet de saus weer terug in de pan, kook het voor een paar minuten op laag vuur en de currysaus is klaar.
Done
3.

Schil daarna eerst de aubergine en snijd het daarna in dikke plakjes.
Done
4.

Maak het beslag met bloem, peper, zout en water. Haal de aubergine eerst door het beslag en daarna door de panko. Bak ze als laatst aan beide kanten goudbruin. Serveer het met rijst. Eet smakelijk
Done

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.