Vegan Paprika Pasta

Na een lange tijd kom ik weer met een pastagerecht, alleen is deze pasta 100% vegan! Nooit gedacht dat een vegan gerecht zo lekker zou zijn. Uiteraard heb ik bij dit recept als topping vegan mozzarella gebruikt. Bekijk de video of lees het recept voor deze overheerlijke Vegan Paprika Pasta.

3 van 1 review

Ingrediënten

Porties Wijzigen
250 gram pasta
2 rode paprika's
0.5 medium ui
2 teentjes knoflook
3 el olijfolie
1 groentebouillon 1 blokje
200 ml water voor groentebouillon
0.5 el tomatenpuree
2 el bloem
1 tl chilivlokken optioneel
1 tl zout

Bereidingswijze

1.

Snijd als eerst twee paprika’s door de helft, leg ze op een bakplaat met bakpapier en besmeer beide kanten met olijfolie. Doe ze daarna voor 25-30 minuten in de oven op 200°C en zet ze opzij.
Done
2.

Los de groentebouillon op in 200 ml kokend water en kook de pasta voor 10 minuten. Pak ondertussen een pan en voeg olijfolie, ui en knoflook toe. Fruit dit voor een paar minuten en zet het opzij.
Done
3.

Pak een blender en voeg de paprika’s, ui en knoflook, bloem, tomatenpuree en de groentebouillon toe. Mix alles goed door elkaar en giet het in dezelfde pan. Voeg (een halve soeplepel) pastawater, kruiden en de pasta toe. Meng alles goed door elkaar. Strooi als laatst vegan mozzarella, verse peterselie en chilivlokken als je het een beetje pittig wilt. Eet smakelijk!
Done

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *