Veggie Ovenschotel

Wil je vandaag even geen vlees eten? Dan is dit recept voor jou! Een veggie ovenschotel vol met groente, heerlijk met rijst. Check het recept voor deze heerlijke Veggie Ovenschotel.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
500 gram champignons
3 medium aardappelen
150 gram mozzarella
1 groene paprika
1 rode paprika
3 teentjes knoflook
1 el ongezouten boter
2 el olijfolie
2 tl gerookte paprikapoeder
1 tl gemalen komijn
1 tl oregano
1 tl peper
2 tl zout
VOOR BECHAMELSAUS:
400 ml melk
1.5 el bloem
1 el ongezouten boter
1 tl peper
1 tl zout

Bereidingswijze

1.

Pak een pan en voeg boter, olijfolie en champignons toe. Bak het voor even en voeg daarna ui, knoflook, paprika's en de kruiden toe.
Done
2.

Bak dit voor 10 minuten op middelhoog vuur. Pak vervolgens een ovenschaal en voeg de gekookte aardappelen en de groentemix toe.
Done
3.

Doe het voor 20 minuten op 180 graden in de oven, maak ondertussen de bechamelsaus met boter, bloem, melk, peper en zout. Roer het goed door totdat je een dik mengsel krijgt.
Done
4.

Giet het over de groentemix en doe het in de oven voor 10 minuten op 180 graden. Maak het als laatst af met mozzarella en bak het weer in de oven voor 5 minuten. Serveer het met rijst. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *