Vietnamese Loempia’s

Wil je thuis loempia’s maken…? Dan ben je op het juiste adres! Dit zijn de knapperigste en lekkerste Vietnamese loempia’s! Ze zijn gevuld met kipgehakt, groenten en glasnoedels. Check het recept voor deze overheerlijke Vietnamese Loempia’s.

5 van 1 review

Ingrediënten

Porties Wijzigen
20 loempiavellen
500 gram kipgehakt of kipfilet
150 gram geraspte wortel
1 medium ui
100 gram taugé
50 gram glasnoedels
1 el sojasaus
2 teentjes knoflook
2 tl kippenbouillon
1 tl knoflookpoeder
1 tl kerriepoeder
1 snufje peper
1 tl zout

Bereidingswijze

1.

Fruit als eerst de ui en knoflook. Gooi daarna het kipgehakt erin en bak het gaar. Voeg vervolgens kruiden, sojasaus, kippenbouillon, wortel, taugé en glasnoedel toe. Roer het even en laat de vulling afkoelen.
Done
2.

Vouw het eerst over de vulling, druk met je vingers de vulling strak naar binnen en vouw daarna de zijkanten naar het midden toe. Rol het strak op en besmeer het puntje met bloemmengsel. Frituur ze als laatst voor 5 a 6 minuten op 180 graden. Eet smakelijk!
Done

1 Reactie

  • Iris

    Heel erg lekker en super simpel, ik zie alleen geen tijden van airfryer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *