White Chocolate Brownie

Deze witte chocolade brownies zijn een echte aanrader. De combinatie van witte chocolade repen tussen de pure brownie is onbeschrijfelijk lekker! Het gaat goed samen met koffie of als dessert na het avondeten. Bekijk de video of lees het recept voor deze lekkere brownies.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

4 van 5 reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
125 gram bloem
80 gram cacaopoeder
1 snufje zout
225 gram boter
180 gram suiker
150 gram basterdsuiker
2 eieren
1 eidooier
400 gram witte chocolade
1 tl vanille suiker
1 tl bakpoeder
1 tl espresso poeder
40 gram pure chocolade

Bereidingswijze

1.

Doe de pure chocolade en boter in een kom en smelt dit.
Done
2.

Voeg vervolgens de basterdsuiker, kristalsuiker en eieren toe aan het gesmolten mengsel. Mix dit goed door elkaar en voeg bloem, cacaopoeder, vanillesuiker, bakpoeder en espressopoeder toe. Roer dit weer goed door.
Done
3.

Pak een ovenschaal en beleg deze met bakpapier. Giet de helft van het beslag in de schaal en doe de witte chocoladerepen hierop. Voeg het overige beslag toe en doe het in de oven voor 25 minuten op 180 graden. Eet smakelijk!
Done

5 Reacties

  • Melissa

    Ziet er heerlijk uit!
    Mag ik vragen hoe groot de ovenschaal is?
    Groetjes melissa

  • Carla

    Deze vanmorgen gemaakt, en na de lunch geproefd. Heerlijk! En ook goedgekeurd door de heren hier 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *