White Chocolate Raspberry Tiramisu

Ben je op zoek naar een no-bake nagerecht? Probeer deze Framboos Tiramisu met witte chocolade. De combinatie van de frisse smaak van frambozen en de zoetheid van witte chocolade zorgt voor een unieke smaakbeleving. Bovendien is dit recept super eenvoudig te maken, zonder dat je de oven nodig hebt. Ideaal voor een snelle en makkelijke dessertoptie.

Geen Reviews

Ingrediënten

Porties Wijzigen
250 gram lange vingers
50 gram witte chocolade
150 ml melk
VOOR MENGSEL
150 gram kwark
200 gram mascarpone
250 ml verse slagroom
50 gram banketbakkersroommix
50 gram poedersuiker
VOOR TOPPING
250 gram ingevroren frambozen
2 el suiker
VOOR MAIZENAMENGSEL
3 el water
1 tl maizena

Bereidingswijze

1.

Maak als eerst het mengsel met mascarpone, kwark, verse slagroom, banketbakkersroommix en poedersuiker. Mix het en zet het opzij. Haal daarna de lange vingers door melk en verdeel ze over de bodem van de schaal. (mijn schaal is 29.5x18).
Done
2.

Lepel de helft van het mengsel hierover heen, voeg nog een laag met lange vingers toe en lepel de rest van het mengsel hierop.
Done
3.

Maak vervolgens de frambozensaus. Doe ingevroren frambozen, suiker en het maizenamengsel in een pan en breng het aan de kook.
Done
4.

Zeef de saus en giet het over de tiramisu. Maak het af met witte chocolade en zet het daarna 2 uur in de koelkast. Eet smakelijk!
Done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *